Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی، سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا، درباره جزئیات وام ۱ میلیون‌تومانی دولت گفت: مردم ابتدا صبر کنند تا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سرشماره v.refah پیامک دریافت کنند و سپس با سیم‌کارتی که به اسم سرپرست خانوار است، کد ملی سرپرست خانوار را به شماره ۶۳۶۹ پیامک کنند.

وی با تأکید بر اینکه حتماً باید سیم‌کارت به اسم سرپرست خانوار باشد گفت: آخرین لیست کلیه خانوار‌های یارانه‌بگیر از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از امشب چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۹ تا آخر هفته با سرشماره v.refah به سرپرستان خانوار پیامک ارسال می‌شود. تا زمانی که سرپرستان پیامک دریافت نکرده‌اند نیاز به هیچ اقدامی نیست.

*سیم‌کارت حتماً به نام سرپرست خانوار باشد   میرزایی افزود: اگر سرپرست خانواری شماره تلفن همراهی به نام خود ندارد باید ۱۰۰ درصد تهیه کند، چرا که باید احراز هویت شود که سرپرست در قید حیات است. اگر می‌خواهد از این حمایت استفاده کند بلاشک باید سیم‌کارتی به اسم سرپرست خانوارباشد.

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا بیان کرد: تا یکشنبه ۳۱ فروردین ماه ۹۹ این مهلت وجود دارد و تمدید نمی‌شود. وزارت رفاه بررسی می‌کند که شماره تلفن همراه به اسم سرپرست خانوار باشد و خانوار در لیست یارانه‌بگیران باشند اگر چنین باشد، لیست در اختیار سازمان هدفمندی یارانه‌ها قرار می‌گیرد و پرداخت با همکاری بانک‌ها انجام می‌شود.

* تسهیلات پول نقد و قابل برداشت است

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا با اعلام اینکه مبلغ یک میلیون تومان پول نقد است و امکان برداشت از کارت عابربانک وجود دارد گفت: این وام قرض‌الحسنه است و اقساط آن ۳۵ هزار تومان از یارانه کسر می‌شود. حدود ۴ درصد کارمزد دارد و کاملاً قرض‌الحسنه است.

وی درباره افرادی که به‌تازگی از لیست پدر و مادر خود یارانه نقدی را تفکیک کرده‌اند گفت: آن دسته از افرادی که به‌تازگی برای تفکیک یارانه نقدی از پدر و مادر خود اقدام کرده‌اند حتی اگر هنوز یک ماه هم دریافت نکرده‌اند در صورتی که مشمول یارانه نقدی شوند در سازمان برنامه و بودجه وجود دارد. سازمان هدفمندی یارانه ساختار این خانواده‌ها را وارد پروتکل کرده و لیست را در اختیار وزارت ارتباطات قرار داده است تا با سرشماره v.refah پیامک دریافت کنند. هیچ سایتی برای ثبت‌نام وجودندارد. اگر در سایتی اعلام شد که برای ثبت‌نام مراجعه کنید کلاهبرداری است، چرا که هیچ گونه سایتی برای این وام وجود ندارد.

* لیست یارانه‌بگیران بِروز است

میرزایی در پاسخ به اینکه اگر به هر دلیل برای سرپرستی خانواری که یارانه دریافت می‌کند پیامک ارسال نشد مردم چه‌کار کنند گفت: حتی اگر افراد پیامک‌های تبلیغاتی خود را بسته باشند، باز هم پیامک برایشان ارسال می‌شود و مردم نگران نباشند، حتی اگر ۱۰ سیم‌کارت به اسم سرپرست خانوار باشد برای تمام ۱۰ سیم‌کارت پیامک ارسال می‌شود. آن شماره تلفن همراهی که سرپرست خانوار با آن، شماره کد ملی خود را پیامک می‌کند به‌عنوان شماره تلفن رسمی سرپرست خانوار نزد حاکمیت ثبت می‌شود و از این پس هر پیامکی به آن شماره ارسال کند به‌منزله ابلاغ رسمی خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه این اقدام به وام ۲ میلیون‌تومانی برای ۴ میلیون خانوار که درآمد ثابت هم ندارد ارتباط دارد گفت: این وام هیچ ارتباطی به هیچ مصوبه دیگری ندارد. این اقدام صرفاً برای وام یک‌میلیون‌تومانی یارانه‌بگیران بدون سود و به‌صورت قرض‌الحسنه است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر سرپرست خانوار تسهیلات حمایتی کرونا حسین میرزایی سرپرست خانوار سرپرست خانوار میلیون تومانی یارانه بگیران شماره تلفن سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارسال لینک‌های آلوده

رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت : تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند. 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ... از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتارشده در سیل و آبگرفتگی
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • هجوم سلفی‌بگیران و مصدومیت یک استقلالی
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه